As Oy Lamminlaakson paritaloasuntojen varaaminen on käynnistynyt

Pirkanmaalaisen Rakennus Kodix Oy:n rakentamien As Oy Kangasalan Lamminlaakson paritaloasuntojen varaaminen on käynnistynyt. Lamminlaaksoon rakentuu neljä paritaloa, joihin tulee yhteensä 8 asuntoa. Kaikki asunnot ovat tilavia perheasuntoja, 4-5h+kk+s, 101,5-106 m2. Yhtiön maanrakennustyöt ovat jo käynnissä ja asunnot valmistuvat syksyllä 2023.

Paritalojen kanssa samaan pihapiiriin rakentuu myös kaksi kerrostaloa ja viereen, Haltijankaaren varteen kaupunkipientaloja.

Lamminrahkan koulukeskukseen ja liikuntapuistoon on matkaa Lamminlaakson asunnoilta noin 500 metriä. Koulukeskuksen päiväkoti ja alakoulu aloittavat toiminnan lukukauden alusta elokuussa 2023 ja yläkoulu arviolta 2027. Liikuntapuisto tekonurmi-, luistelu- ja padel-kenttineen ja ulkokuntosaleineen valmistuu niin ikään 500 metrin päähän, koulukeskuksen viereen, kesällä 2023. Päivittäistavarakauppa avaa ovensa 2024, siihen asti lähimmät kaupalliset palvelut ovat Linnainmaalla, Vatialassa ja Lentolassa.

Viereiset Haltijankaari leikkikenttineen sekä Rissonkatu ovat valmistuneet istutuksia ja kadunkalusteita myöten ja bussiliikenne Rissonkadulla käynnistyy elokuussa 2023 (lähin pysäkki noin 100 metrin päässä). Myös toinen Lamminrahkaa palveleva bussilinja, linja 41, alkaa pysähtyä eritasoliittymän rampeilla elokuusta 2023 alkaen.

Satojen kilometrien ulkoilureitistö alkaa aivan korttelin kulmalta ja rakentamattomaksi jäävien metsäalueiden verkosto noin sadan metrin päässä kotiovelta.

Lisätietoja asunnoista ja varaamisesta täältä.