As Oy Velholehden rivi- ja paritaloasuntojen ennakkomarkkinointi alkanut!

Kaksikerroksiset kodit ovat kooltaan 69–95 m2, ja niihin kaikkiin kuuluu sauna sekä omat varastotilat ja oma takapiha terasseineen. Lähiluontoon ja ulkoilureiteille on helppo kipaista suoraan omalta takapihalta, mutta myös Lamminrahkan keskustan palvelut ovat aivan nurkan takana. Lapset pääsevät päiväkotiin ja kouluun turvallisesti ilman yhtäkään kadun ylitystä ja Haltijanmäen leikkipuisto kuntoportaineen on parin sadan metrin päässä. Velholehden ilmeikkäät puutalot on sijoiteltu kaarevan malliselle tontille viuhkamaiseen muotoon, mikä tuo pihapiiriin mukavaa vaihtelua. Jokainen rakennus on omanlaisensa ja omanvärisensä, vaikka samat julkisivusävyt toistuvat.

As Oy Velholehden rakentaa Kastelli-talot Oy ja asunnot ovat Kastellin Easyin-koteja, joihin pääsee muuttamaan ilman ison pesämunan säästämistä, sillä asunnon myyntihinta on noin 30–40 % sen kokonaishinnasta.

Rakentaminen alkaa kesällä 2022 ja muuttamaan pääsee 8-10/2023. Lamminrahkan päiväkoti ja alakoulu aloittavat toiminnan elokuussa 2023, jolloin myös liikuntapuisto valmistuu. Joukkoliikenne alkaa liikennöidä viimeistään 6/2023.

Lisätietoja asunnoista ja niiden varaamisesta täältä.