Ensimmäiset kadut ja eritasoliittymä avattu liikenteelle

Lamminrahkan ensimmäiset valmiit katuosuudet eli Rissonkatu ja Mossin puistokadun alkuosa sekä Lamminrahkan eritasoliittymä Lahdentiellä (vt12) on avattu yleiselle liikenteelle.

Rissonkadun liikenteelle avaamisen myötä Lamminrahkaan pääsee sujuvasti tutustumaan myös pyörällä; Kangasalta tullessa Hinkantien alikulun kautta ja Tampereelta tullessa Rissonkadun kautta. Mossin puistokadulla pyöräilijöille on yksisuuntaiset pyöräkaistat ja Rissonkadulla pyöräily tapahtuu ajoradalla. Myös viheralueiden puistokäytävien pohjia on valmistunut ja niitä pitkin pääsee kulkemaan, mutta reittien viimeistely tehdään vasta ensi vuonna.

Myös bussiliikenne toimii jo nyt: Nyssen linjoilla 41/42 pääsee Lamminrahkan eritasoliittymän pysäkeiltä länteen TAYS:n raitiotiepysäkille ja itään Kangasalan keskustaan, myös viikonloppuna. Bussimatka TAYS:n pysäkille kestää seitsemän minuuttia ja Kangasalan keskustaan 13 minuuttia. Lamminrahka on Nyssen B-vyöhykettä. Eritasoliittymän bussipysäkeillä on runkolukittavilla pyörätelineillä varustetut pyöräkatokset.


Näkymä Lamminrahkan Rissonkadulta, Tampereen suuntaan. Taka-alla T2H Pirkanmaa Oy:n kerrostalotyömaa.

Näkymä Mossin puistokadun ja Rissonkadun risteyksestä Tampereen suuntaan. Oikealla koulukeskuksen työmaata.


Näkymä Mossin puistokadun ja Kuurankadun risteyksestä etelään, eritasoliittymän suuntaan, etualalla Mangrove Oy:n kortteli. Kuurankatu valmistuu vuoden loppuun mennessä.