Lamminrahkan Katufiesta

Lamminrahkan Katufiesta x Lamminrahka Trail Run 11.5.2024

Tervetuloa nauttimaan jälleen vuoden vauhdikkaimmasta kaupunkifestivaalista 11.5.2024 klo 10-15!  Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua uuteen kaupunginosaan ja nauttia monipuolisesta ohjelmasta musiikin ja hyvän ruoan kera. Tänä vuonna tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Lamminrahka Trail Run polkujuoksukisat, joissa pääsee nauttimaan tunnelmallisesta tapahtumasta sekä miellyttävistä kilometreistä Lamminrahkan alueen metsissä.

Jaamme 200:lle ensimmäiselle Lamminrahkan ämpäreitä! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lavaohjelma Lamminrahkan torilla: 

10.00 Mimi ja Kuku, esityksen jälkeen haleja ja sankaripasseja!

11.00 Mimi ja Kuku, esityksen jälkeen haleja ja sankaripasseja!

13.00 Kormus

14.00 Movetron

Muu ohjelma: 

10-15 Tampere United: peliteltta

10-15 Taikahileen maksuttomia glittertatuointeja koululla

10-15 Ilmaista hattaraa kävijöille koululla

10-15 Kirjastoauto Konsta kurvaa paikalle: lapsille satuhahmopolku ja aikuisille kirjaston lainattavien liikuntavälineiden esittelyä ja testausta

10-15 Keppihevosrata

10-15 Maksutonta vaahtokarkkien grillausta sekä grillimaistiaisia Misnot pihagrillien osastolla

10-15 Maarakennus T. Haaviston kaivurikoeajoja

10-15 Kangasalan Piha ja Lava Oy:n kuorma-auto

10-15 Päiväkodin pihalla kuvasuunnistus ja herkkupalkinnot

10-12 ja 13-14.30 Liikuntapalveluiden temppurata pienten lasten tilassa

Tapahtuman viihtyvyydestä pitävät huolta juontajat Sanna Laitinen ja Jasmine Pajari. 

Alueen rakennuttajat esittelevät alueelle rakentuvia asuinkohteitaan rakennuttajakujalla.

Tapahtuman mahdollistavat pääyhteistyökumppanit OP Kangasala ja Tampereen kaupunki sekä muut yhteistyökumppanit: Aito Säästöpankki, Joo kodit, Mangrove, T2H, Asuntosäätiö, Hartela, Kodix, Kangasalan Sanomat, Destaclean, K-auto, CM Linnainmaa sekä K-rauta Kaukajärvi. Tapahtuman järjestää Kangasalan kaupunki.

Psst. Muistathan vastata tapahtumassa palautekyselyyn, niin voit voittaa Lenovon Tab M11 11” 128 GT Wifi-tabletin kynällä (arvo yli 200 €)!

Lamminrahka Trail Run:

Me uskomme, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus kokea polkujuoksun muuttava voima, ja Lamminrahkan alueen hienot neulaspolut.

Lamminrahka Trail Run on tapahtuma joka yhdistää juoksuyhteisön intohimon rullaaviin polkuihin, yhteen Lamminrahka Katufiestan kanssa, tarjoten elävän viihteen tapahtuman, erinomaisen paikallisen ruoan, ja koko perheen yhteen tuovan ohjelman. Tämä tapahtuma on rakennettu koko juoksuyhteisölle, jossa maaliviivan jälkeen ei tarvitse suunnata suoraan kotiin. Voit jäädä kertomaan parhaat tarinat poluilta ja nauttimaan huippu ohjelmasta, Kangasalan sydämessä, yhdessä ystävien kanssa.

Pirkanmaalla sijaitsevan juoksukollektiivin puolesta toivotamme sinut ja perheesi tervetulleeksi Lamminrahka Trail Run tapahtumaan. Kilpailitpa, talkoilit tai tuot osasi tapahtuman tunnelmaan kannustamalla, pääset nauttimaan juoksukauden tunnelmallisimmasta tapahtumasta ja miellyttävistä kilometreistä Lamminrahkan alueen metsissä.

Katso lisätiedot: Lamminrahka Trail Run


Koko perheen kaupunkifestivaali

Lamminrahkan Katufiesta on alueen oma kaupunkifestivaali, uusi jokavuotinen perinne, joka edistää alueiden yhteisöllisyyttä ja osallisuutta. Hyvä musiikki, ruoka ja monipuolinen ohjelma takaavat, että tunnelma on katossa ja että juhlassa viihtyy koko perhe.

Tapahtuman järjestävät Tampereen ja Kangasalan kaupungit yhteistyössä rakennusliikkeiden ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.  Tapahtumaan on vapaa pääsy.


Tutustu alueen asuntotarjontaan torilla 

Rakennusliikkeet:  Hartela Pirkanmaa Oy, Rakennus Kodix Oy, Mangrove Asumisoikeus Oy, T2H Pirkanmaa OyJoo Kodit, Asuntosäätiö. 

Mukana myös Kangasalan Sanomat sekä Aito Säästöpankki & SP-Koti.

Tutustu alueelle rakennettaviin kohteisiin lamminrahka.fi/asuntotarjonta.


Ruoka ja juoma

Lamminrahkan kioski palvelee urheilupuiston kulmalla klo 9-17. Tapahtumapäivänä myynnissä: pyttipannua, Lihajalosteen makkaraa, hernekeittoa, makeita vohveleita, tuoreita munkkeja, kahvia ja virvoitusjuomia.

Kirkkoharjun kahvilan myyntipiste palvelee klo 10-15. Myynnissä kahvia sekä Kirkkoharjun kahvilan omia herkullisia munkkeja.

Panco Enterprise myyntiteltta palvelee klo 10-15. Panco tarjoilee makkaraperunoita, muikkuja, lohta sekä herkkupannua!

Vehoniemen jäätelöä myynnissä klo 10-15.

Nordic Gourmet Burger Supremesta saat käsityönä valmistettuja herkkuburgereita, jotka saavat makunystyräsi tanssimaan riemusta. Salaisuus piilee herkullisessa perunabriossissamme, joka kätkee sisäänsä mehukkaan naudanliha- tai kasvispihvin, täydellisesti tasapainotetut kastikkeet ja tietysti tuoreet kasvikset. Makuhermojasi hellivät yhdistelmät jättävät unohtumattoman vaikutuksen!

Tapahtuman menu:

Juustoburger VL, saatavilla G,L

Chiliburger Vl, saatavilla G,L

BBQ-pekoniburger VL, saatavilla G,L

Vegeburger VL, saatavilla G,L & V


Saapuminen

Tapahtuma järjestetään Lamminrahkan torilla ja koululla osoitteessa Mossin puistokatu 33, 36100 Kangasala. Juhlapaikalle pääset parhaiten julkisilla kulkuvälineillä sekä pyörällä ja kävellen. Myös omalla autolla pääsee paikalle, mutta pysäköintipaikkoja on rajoitetusti. Lisätietoja kulkuyhteyksistä ja pysäköinnistä alla ja uutisessa Vierailu Lamminrahkassa, liikenne ja pysäköinti – Lamminrahka

NYSSE 29

Linja 29 Rahola-Lamminrahka liikennöi normaalin lauantai-aikataulun mukaisesti. Tämä linja kulkee aivan tapahtumapaikan vierestä.

NYSSE 41

Tapahtuman ajan myös linja 41 kulkee Tampereen Kaupin kampukselta ja Kangasalan keskustasta normaalin NYSSE lipun hinnalla. Tällä bussilla pääset lyhyen kävelymatkan päähän tapahtuma-alueesta, valtatien 12 Lamminrahkan eritasoliittymän pysäkeille.

Bussi lähtee Kangasalan linja-autoasemalta (ei Mobiliasta

Aikataulu:

Kangasalan keskusta
09  00 30 
10  00  30 
11  00  30 
12  00  30 
13  00  30 
14  00  30 
Kaupin kampukselta 
30 
9 00 30
10 00 30
11  00  30 
12  00  30 
13  00  30 
14  00  30 
15  00 

Kangasalta Lamminrahkan pysäkille kestää bussin tulo noin 15 minuuttia. 

Kaupin kampukselta Lamminrahkan pysäkille kestää bussin tulo noin 10 minuuttia. 

Varmista vuoro vielä Nyssen Reittioppaasta. 

Autolla

Pysäköintipaikkoja on alueella rajoitetusti. Tapahtumavieraat ohjataan Taitajankadulle ja Taitajankulmalle sekä Kuurankadun ja Taitajankadun työmaapysäköintialueille (Kiitos NCC ja Mangrove!).

Kadunvarsipysäköinti on mahdollista lähialueella myös Rissonkadulla sekä Mossin Puistokadulla. Viikonloppuisin pysäköinnin aikarajoitukset ovat voimassa vain Taitajankadulla, jossa rajoitus on 10 h. Voit hyödyntää myös liityntäpysäköintipaikkoja (nysse.fi) ja tulla alueelle bussilla.

Lamminrahkan Katufiestan tapahtumapysäköinti

Lamminrahkan katufiestan tapahtumapysäköinti (oranssilla) Taitajankadulla, Taitajankulmalla ja työmaapysäköintialueilla.

Esteettömyys

Lamminrahkan torilta löytyy yksi esteetön pysäköintipaikka sekä Mossin puistokadulla sijaitsevalta parkkipaikalta löytyy kaksi lisää.

 

 

Lisätiedot

Jasmine Pajari

Tapahtumakoordinaattori, Kangasalan kaupunki
jasmine.pajari@kangasala.fi
p. 044 481 3050

Tea Jylhä

Lamminrahkan projektipäällikkö
tea.jylha@kangasala.fi
040 133 6329