Keskustakortteli hakuun Lamminrahkan ytimestä

Lamminrahkan keskustasta vapautuneen korttelin haku on käynnissä! Hakuaika 26.9.-16.2.2024.

Korttelin 1527 sijainti on mitä parhain: se on näkyvällä paikalla Lamminrahkan sisääntulon äärellä, helposti saavutettavissa eri suunnista, sen vieressä ovat tori, liikuntapuisto sekä koulukeskus ja ympärillä muut Lamminrahkan keskustaan tulevat liiketilat. Korttelin 13 100 k-m²:n rakennusoikeus mahdollistaa monipuolista asunto- sekä liikerakentamista uuden kaupunginosan ytimessä.

Lamminrahkan eteläosan kaikki muut yhtiömuotoiset korttelit ovat varattuja. Alueen ensimmäinen kerrostalo on valmistunut ja seuraavat valmistuvat syksyn aikana. Alueen infra on valmis, keskustakortteleissa rakennetaan parhaillaan ja Lahdentien varteen ollaan kaavoittamassa kauppa-aluetta.

Korttelin rakentaja valitaan tontinkäyttösuunnitelman ja konseptikuvauksen perusteella. Kortteli varataan yhdelle toimijalle tai toimijoiden yhteenliittymälle. Tontit vuokrataan.

Lisätietoja ja hakuohjeet: https://www.kangasala.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen-rakentaminen-ja-tontit/kaupungin-tontit/kerros-ja-rivitalotontit/haku-kaynnissa-lamminrahka-kortteli-1527/