Lamminrahka-kierros sunnuntaina 17.10.2021 klo 14:15

Tervetuloa katsomaan, miltä Lamminrahkan uudessa kaupunginosassa näyttää: Mitä on jo valmiina ja mitä rakenteilla ja milloin valmistuu. Kierroksen vetäjänä on Lamminrahkan projektipäällikkö Sanna Karppinen Kangasalan kaupungilta. Hartela Länsi-Suomi Oy:n ja Pirkanmaan Vuokratilat Oy:n ennakkomarkkinoinnissa olevilla kohteilla on kierroksen aikana ja sen jälkeen tonttiesittelyt klo 16 asti.

Kierros on kaikille avoin ja ilmainen. Kierroksen maasto ei ole kokonaan esteetön ja maasto voi olla osittain kosteaa.

Kierroksen lähtöpaikka on Lamminrahkan Rissonkadun ja Riesontien risteyksessä (ks. musta ympyrä kartassa). Lähtöpaikalle pääsee kävellen ja pyörällä Hinkantietä, Riesontietä tai Rissonkatua pitkin ja autolla Rissonkatua pitkin.

Kierroksen jälkeen on mahdollista jatkaa opastetulle retkelle Kaarinan polun vaellusreitin varren Katajajärven laavulle, missä paistellaan nuotiomakkarat ja keitellään nokipannukahvit. Kangasalan asemaseudun asukasyhdistys tarjoaa tarjoilut. Laavu sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Lamminrahka-kierroksen päätepisteestä. Pyörällä ja autolla pääsee noin puolen kilometrin päähän laavusta.

Lisätietoa ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista:

Hartelan Lamminrahkan Lumon kerrostaloasunnot (kortteli 1512)

Pirkanmaan Vuokratilat Oy:n ja Honkatalojen Lamminrahkan Hirsi (kortteli 1522)