Lamminrahkan ensimmäisen keskustakerrostalon ennakkomarkkinointi käynnistyi

Visuran As Oy Kangasalan Lamminrahkan Lähde tarjoaa laadukasta asumista aivan Lamminrahkan keskustassa, torin laidalla: Vierestä löytyy päiväkoti, koulu, tapahtumatori ja uusi upea liikuntapuisto ulkoilureitteineen.

Yhtiön asuntotarjonta on laaja, aina ullakkokerroksen ainulaatuisista 3h-4h asunnoista 1. kerroksen omalla pihalla varustettuihin 1h asuntoihin. Kaikissa yhtiön asunnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota asuntojen toimivuuteen ja viihtyisyyteen sekä valittuihin pintamateriaaleihin.

Yhtiön käytössä on oma Padel-kenttä korttelin sisäpihalla, huoltotila suksille ja pyörille sekä omina osakkeina myytävät autopaikat aivan talon vieressä. Asuntojen irtaimistovarastot on tuotu mahdollisimman lähelle asuntoja kerroksiin, jolloin ne ovat kiinteä osa asumista. Energialuokka yhtiössä on B(2018).

Samaan kortteliin rakentuu myöhemmin myös koko Lamminrahkaa palveleva päivittäistavarakauppa sekä hyvinvointikeskus, jossa on hyvinvoinnin palveluita, kuten kuntosali, ohjatut ryhmäliikuntatunnit sekä muita terveyttä tukevia palveluita.

Lisätietoja ja esite täältä