Lamminrahkan Katufiestassa herahtaa vesi kielelle

Lamminrahkan Katufiestaan saapuvan ei tarvitse tutustua alueeseen maha kurnien, sillä tapahtuman ruokatarjonnasta vastaa maineikas joukko Kangasalla toimivia ruoka- ja kahvilatoimijoita.

Iloisten Ässien -katuruoka-auton gluteenittomat herkut voi Kangasalla löytää myös Sorolan ulkoilualueelta. Kirkkoharjun kahvila puolestaan palvelee normaalisti vieraitaan Lamminrahkasta Kangasalle suuntaavan ulkoilu- ja latureitin varrella. The Good Guys Kombuchan pieni kombuchatehdas sijaitsee Pirkkalassa, herkullista ja virkistävää juomaa löytyy myös Kangasalla toimivien ruokakauppojen valikoimasta.

Vehoniemen automuseon jäätelöistäänkin tunnettu kahvila tuo Katufiestaan tarjolle Tredun Lamminrahka-artesaanijäätelöä ja Lamminrahkaan 2023 aukeava Mossin lounas tarjoaa maistiaisia tulevasta tarjonnastaan. Kaikki tapahtuman ruokatoimijat esiteltynä tarkemmin alapuolella.

 

Mossin lounas

Mossin lounas on yksi Lamminrahkan ensimmäisiä ravintoloita. Ravintola avaa ovensa torin reunalla elokuussa 2023. Aluksi lounaspaikkana aukeava ravintola mukautuu myöhemmin bistroksi tarjoten alueen asukkaille makuelämyksiä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lamminrahkan Katufiestassa Mossin lounaassa tarjolla grillistä liha- ja kasvismakkaraa perunasalaatilla, pyttipannua ja hernekeittoa soppatykistä.

 

 

Iloiset Ässät

Älä missaa tätä katuruoka-autoa! Gluteenittomasta grilliruoastaan tunnettu ja kehuttu Iloiset Ässät ilahduttaa juhlijoita ruokatarjonnallaan. Jos et ole vielä kokeillut, niin nyt viimeistään kannattaa.

Seuraa Iloisten Ässien menoa täältä iloisetassat.fi

 

Kuva: Iloiset Ässät

 

 

Kirkkoharjun kahvila

Iki-ihana Kirkkoharjun kahvila huolehtii Lamminrahkan Katufiestassa siitä, ettei kahvihammasta pääse kolottamaan. Kahvia, teetä, virvokkeita, Lamminrahka -munkkeja, sekä pientä suolaista ja makeaa tarjoava kahvila löytyy nimensä mukaisesti Kangasalta Kirkkoharjun näkötornin kupeesta.

Tutustu kahvilaan kirkkoharjunkahvila.fi

 

Kuva: Kirkkoharjun kahvila

 

Vehoniemen automuseon kahvila

Vehoniemen automuseo on yksi Kangasalan ehdottomia helmiä! Kuvan kauniilla harjulla sijaitseva automuseo löytyy näkötornin kupeesta, mutta on ennen kaikkea tunnettu museostaan sekä herkullisesta kahvilastaan. Lamminrahkan Katufiestassa Vehoniemen automuseo tarjoilee Tredun kehittelemää Lamminrahka -jäätelöä, mutta onpa tarjolla oma jäätelönsä myös nelijalkaisille karvaisille ystäville. Voihan kuono -koirajäätelö on juhlassa ensimmäistä kertaa tarjolla.

Tutustu Vehoniemen Automuseoon automuseo.com

 

Kuva: Kangasalan kaupunki

 

The Good Guys Kombucha

Maista hyvien kavereiden rakkaudella valmistama aito kotimainen kombucha suoraan Pirkanmaan sydämestä! Hyvien tyyppien luomukombucha valmistetaan aidossa artesaanihengessä huippulaatuisista raaka-aineista perinteisesti fermentoiden, jolloin kaikki kombuchan hyvät ominaisuudet siirtyvät jokaiseen pulloon. Tietysti 100 % luomua ja vegaanista.

Kokeile ja ihastu tähän herkkuun osoitteessa thegoodguys.life

Kuva: The Good Guys Kombucha

 

Lisätietoja:

Isabella Rossi p. 044 481 3050
isabella.rossi@kangasala.fi