Lamminrahkan projektipäälliköksi Tea Jylhä

Kangasalan ja Tampereen rajalle rakentuva, kokoluokaltaan valtakunnallisestikin mittava asuin- ja yritysalue Lamminrahka saa uudeksi projektipäällikökseen kokeneen kaavoittajan, insinööri Tea Jylhän Tampereelta. Kangasalan kaupungingeodeetin tekemä valintapäätös on lainvoimainen.

Tea Jylhä aloittaa työt Kangasalan kaupungilla 7.8. Hän on toiminut aikaisemmin mm. kaavasuunnittelijana ja vs. kaavoituspäällikkönä Oriveden kaupungilla.

Lamminrahkan projektipäälliköksi valittiin Tea Jylhä.

Lamminrahkan projektipäällikkö vastaa Lamminrahkan alueen suunnittelun ja toteutuksen ohjelmoinnista ja budjetoinnista sekä Lamminrahkan vision ja laatukäsikirjan tavoitteiden jalkauttamisesta kaikkeen suunnitteluun. Projektipäällikkö on uuden rakentuvan kaupunginosan kasvot ja henkilö, joka koordinoi tekemistä alueella.

Tehtävään saapui 15 hakemusta. Hakijoista 7 haastateltiin ja kaksi lähetettiin soveltuvuusarviointiin.

Kangasalan kaupunki saa Teasta yhteistyökykyisen ja osaavan projektipäällikön, joka vie Lamminrahkan jo rakentuvaa osaa ja suunnittelussa olevia uusia alueita eteenpäin.

– Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi ammattitaitoiseen ja innostuneeseen työyhteisöömme, toteaa kaupungingeodeetti Teemu Valkolehto.

Lisätiedot:

kaupungingeodeetti Teemu Valkolehto
p. 050 596 9125, teemu.valkolehto(at)kangasala.fi