Lamminrahkan tulevat vuokra-asunnot – tutustu Kangasalan Kuninkaaseen!

Tampereen ja Kangasalan rajalla sijaitsevalle Lamminrahkan asuinalueelle rakentuu uusia upeita koteja. Näissä luonnonläheisissä maisemissa metsä, luontopolut ja ladut odottavat vain muutaman askeleen päässä kotiovelta. Läheltä löytyvät myös monipuolinen liikuntapuisto ja kesällä 2023 valmistunut koulukeskus päiväkoteineen.

Loppukesästä 2024 ovensa avaa As Oy Kangasalan Kuningas, johon saadaan 140 Joo Kotien vuokra-asuntoa. Niiden koot vaihtelevat yksiöistä pieniin perheasuntoihin. Onko joukossa sinunkin tuleva kotisi?

Tässä 6 syytä ihastua Kangasalan Kuninkaaseen:

1: Persoonalliset pintamateriaalit

Yksi Joo Kotien parhaista puolista on asuntojen kiinnostavat pintamateriaalit. Urbaanin sisustusteeman mukaiset graafiset selkeät linjat ja kontrastit tarjoavat asuntoihin modernin ilmeen ruskean ja harmaan sävyjen pehmentäessä kokonaisuutta. Tehosteseinät ja isot ikkunat luovat kauniin pohjan sisustukselle.

Oheisessa kuvassa rakentuu keittiö, jonne tulee keraaminen liesi, uuni, astianpesukone ja jääkaappipakastin.

2: Maksuton Joo Kotimestari -palvelu

Vuokra-asunnoista saa helposti oman näköiset, sillä Joo Kotien asukkaat voivat tilata maksutonta asennusapua taulujen, peilien ja kattovalaisimien kiinnittämiseen kätevästi Joo Kotimestarilta.

3: Joo Kotien yhteiskäyttöauto

Joo Kotien asukkaat saavat käyttöönsä täyssähköisen yhteiskäyttöauton edulliseen hintaan. Myös bussit kuljettavat nopeasti Tampereen ja Kangasalan suuntiin parinsadan metrin päässä sijaitsevilta pysäkeiltä.

4: Lemmikit tervetulleita!

Joo Kodeille karvaiset ystävät ovat aina tervetulleita. Lamminrahkasta löytyykin paljon hyviä lenkkimaastoja koiranomistajille.

5: Ympäristöystävällistä asumista

Kangasalan Kuningas on A-energialuokan taloyhtiö, jossa hyödynnetään maalämpöä.

6: Joo-tiimi on aina apunasi

Joo-tiimi takaa, että pääset nauttimaan huolettomasta vuokra-asumisesta. Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki oman kotisi asiat. Vuokraa tuleva kotisi: https://joo-kodit.fi/kuningas