Lamminrahkan yritysalueella aloitetaan WasaGroup Oy:n ja Business Kangasalan aluekehitysyhteistyö

WasaGroup ja Business Kangasala kehittävät uutta työpaikka- ja liikealuetta Lamminrahkan alueelle. WasaGroupille on varattu kaksi tonttia, joille suunnitellaan toimistoja, liiketiloja, ravintoloita, hoiva- ja terveyspalveluita.

Kehitysyhteistyön tavoitteena on ideoida uusia toimintoja, selvittää toimijoiden tarpeita ja kiinnostusta sijoittua alueelle sekä saattaa hankkeita ja toimijoita yhteen.

”Kangasalan kaupungilla on hyvät visiot yritysalueen kehittämiseen ja uskomme vahvasti, että yhteistyössä löydämme toimivat ratkaisut menestyvälle yritystoiminnalle uudella Lamminrahkan alueella”, kertoo hankkeesta myyntipäällikkö Anna-Lena Back WasaGroup Oy:stä.

”Lamminrahka on upea tulevaisuuden yritys- ja työpaikka-alue. WasaGroupin kanssa solmitulla yhteistyöllä pyrimme saamaan alueelle laadukasta ja näyttävää toimitilarakentamista. Kaava sallii kortteleihin monimuotoisen yritysrakenteen, joustavat ja muuntautumiskykyiset toimitilat ja työntekijöille löytyvät läheltä joukkoliikenteen, kaupan ja vapaa-ajan palvelut ”, täydentää toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara Business Kangasala Oy:stä.

Kehitystyön tuloksena syntyvät hankkeet toteutetaan Wasa360-konseptin avulla, jolloin WasaGroup toimii hankkeiden suunnittelijana, rahoittajana ja rakennuttajana. Wasa360-konseptissa yrityksille toteutetaan tarpeita vastaavat tilat vuokramallilla, jolloin WasaGroup jää valmiin kiinteistön omistajaksi toimien vuokranantajana varsinaiselle toimijalle.

Linkki tiedotteeseen: https://www.wasagroup.fi/2020/09/30/wasagroup-ja-business-kangasala-ovat-sopineet-aluekehitysyhteistyosta/