Neljä paritalojen/rivitalojen yhtiötonttia arvontaan, haku päättyy 1.11.2021

Lamminrahkan Taikakummun alueen neljän yhtiömuotoisen tontin haku on alkanut ja päättyy 1.11.2021. Tontit soveltuvat kytkettyjen pientalojen, paritalojen tai rivitalojen rakentamiseen. Tontit luovutetaan arpomalla. Hakuajan jälkeen vapautuvat tontit tulevat jatkuvaan hakuun. Varausaika on 1,5 vuotta.

Tonttien rakennusoikeudet ovat 930-2000 kem2. Tontit vuokrataan (vuosivuokra 5 % rakennusoikeuden arvosta, 240e/kem2).

Tontit sijaitsevat lähellä Tampereen rajaa, pienellä Taikakummun alueella, jonne rakentuu paritalo/rivitaloyhtiöiden lisäksi omakotitaloja. Tonttien sijainti on merkitty alla olevaan Lamminrahkan karttaan punaisella rajauksella. Kaikki tontit rajautuvat metsäiseen viheralueeseen. Tonttien vieritse kulkeva ulkoilureitti liittyy Lamminrahkan ulkoilureitistöön ja on valaistu ja ympäri vuoden kunnossapidetty. Viereisellä, Tampereen puolella olevalla Petäjässuon luontoalueella kulkee pitkospuureitistö. Lamminrahkan keskustan palveluihin, koulukeskukseen ja liikuntapuistoon on matkaa noin 500 metriä ja bussipysäkille (linja 29) noin 300 metriä.

Tonteille pääsee rakentamaan syksyllä 2022, kun kadut valmistuvat. Noin 500 m päähän tonteista, Lamminrahkan koulukeskukseen valmistuvat pienten lasten yksikkö (päiväkoti, esikoulu ja luokat 1-2) ja alakoulu seuraavana vuonna eli 2023. Kulku on turvallisesti metsän läpi, vain yksi kadun ylitys. Keskustaan rakentuu lisäksi liikuntapuisto 2023 ja päivittäistavarakauppa 2024 sekä muuta liiketilaa.

Hakulomake ja lisätietoja Kangasalan kaupungin tonttisivuilta