Pientalotonttien esittelyä maastossa lauantaina 13.2.2021 klo 12-15

Lamminrahkan haettavana oleviin omakotitalo- ja kaupunkipientalotontteihin pääsee tutustumaan paikan päällä maastossa lauantaina 13.2.2021. Tontit on merkitty maastoon ja niiden lähelle on aurattu kulkureitti. Paikalla ovat mm. kaupunginarkkitehti ja tontti-insinööri vastaamassa kysymyksiin. Ohjatut kierrokset tonteille alkavat klo 12 ja 14 Lahdentien alikululta, Hinkantien päästä, ks. kartalla tähti. 

Tonteille on mahdollista tulla tutustumaan myös oman aikataulun mukaan. Myös tällöin tulee turvallisuussyistä käyttää Hinkantien jatkeena olevaa jalankulkureittiä, sillä iso osa Lamminrahkan eteläosasta on infratyömaa-aluetta, jolle on pääsy kielletty (kartassa punaisella). Huomioithan, että reitti alikululta tonteille voi olla paikoin huonokuntoinen.

HUOM! Pysäköintitilaa Hinkantiellä/Aisakellontiellä on rajoitetusti. Huomioithan pysäköidessäsi, että alueen tonteilta säilyy turvallinen pääsy tielle.

Liikumme enintään 10 henkilön ryhmissä, voimassa olevien koronarajoitusten puitteissa. Valmistauduthan pitämään turvavälit.

Sääennusteiden mukaan luvassa on kirpeän kaunis pakkaspäivä. Lämmikkeeksi on tarjolla nokipannukahvit ja kuumaa mehua.

Tonttihaku päättyy 12.4.2021. Lisätietoja tonteista täältä.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Vs. tontti-insinööri Simo Veijalainen
Puh 040 133 6371