Tule tutustumaan Lamminrahkan pohjoisosan suunnitelmiin Kangasalan kaupunki-infossa torstaina 14.3. klo 14-18!

Esiteltävinä ovat Lamminrahkan pohjoisosan asemakaava sekä puisto- ja katusuunnitelmat. Paikalla suunnitelmista kertomassa ovat Lamminrahkan projektipäällikkö sekä Kangasalan kaupungin rakentamisen palvelualueen asiantuntijat.

Tervetuloa kuulemaan, mitä Lamminrahkaan suunnitellaan!

Kuvituskuva, puistonäkymä

Kuvituskuva, puistonäkymä

Puisto- ja katusuunnitelmat ovat julkisesti nähtävillä 13.-27.3., jolloin suunnitelmista voi antaa palautetta. Kuulutus suunnitelmien nähtävilläolosta: linkki. Suunnitelmiin voi tutustua Kangasalan kaupungin teknisessä keskuksessa (os. Urheilutie 13) ja kaupungin verkkosivulla: linkki katusuunnitelmiin ja linkki puistosuunnitelmiin. Suunnitelmat on tarkoitus hyväksyä kevään aikana ja suunnitelmien toteutus aloitetaan infran osalta syksyllä. Puistoalueet toteutetaan myöhemmässä vaiheessa. Lamminrahkan pohjoisosan infran rakentaminen vaiheistuu usealle vuodelle.

Ote puistosuunnitelmasta

Ote Lamminrahkan pohjoisosan puistosuunnitelmasta

Lamminrahkan pohjoisosaan on kaavoitettu yli 100 omakoti- ja kaupunkipientalotonttia ja niiden lisäksi useita kerrostalo- ja myös pientalovaltaisia yhtiömuotoisesti toteutettavia kortteleita. Tontinluovutus alkaa alueittain, kun infra on valmistunut, arviolta vuodesta 2026 alkaen. Asemakaavaan voi tutustua karttapalvelussa: linkki.