Uusi rakentaja valittu: Tulossa kerrostaloja, rivitaloja ja paritaloja

Lamminrahkan korttelin 1524 rakentajaksi on valittu TKK-Rakennus Oy. Kortteliin tuli neljä hakemusta, joiden joukosta rakentaja valittiin tontinkäyttösuunnitelman ja konseptikuvauksen perusteella.

Kortteli 1524 on hyvällä paikalla Tampereen puolelle jatkuvan Rissonkadun varrella ja rajautuu kahdelta puolen metsään ja ulkoilureitteihin. Kaiki keskustan palvelut ovat lähellä, enintään 300 metrin päässä: Koulukeskus, liikuntapuisto, tori, keskustan palvelut ja bussipysäkit.

TKK-Rakennus Oy rakentaa Lamminrahkan kortteliin kerros-, rivi- ja paritaloja. Rakentamisen lähtökohtina ovat alueen luontoarvot ja ekologisuus, joka korostuu muun muassa materiaalivalinnoissa. Rivi- ja paritalot toteutetaan kokonaan puurakenteisina ja kerrostalot hybridiratkaisulla, jolloin kantavana runkona on betoninen pilarilaattajärjestelmä ja ulkoseinät ovat puurakenteiset. Toteutusmuodossa yhdistyvät sekä puu- että kivitalorakentamisen parhaat ominaisuudet. TKK:n korttelisuunnitelmassa suunnittelu on tehty ensiasunnon ostajien ja perheasumisen lähtökohdista. Erityisesti rivitaloasunnot suunnitellaan isompien perheiden tarpeet huomioiden.

TKK:n kaavailemista kerrostaloista osa on tarkoitus osoittaa kohtuuhintaiseen ARA-asuntotuotantoon. Loput kohteet toteutetaan vapaarahoitteisesti.

Lue lisää: http://tkkrakennus.fi/ajankohtaista.php?juttu=61