Yrityksille

Lamminrahkan hyvä imago pukee myös yrityksiä

Lamminrahka on kestävän kehityksen mukaisesti suunniteltu uuden ajan kaupunginosa ja Kangasalan kaupungin historian suurin investointi. Päästöjä vähentävät liikkumisratkaisut, Tammervoiman ekologinen kaukolämpö sekä muut alueen kestävän kehityksen toimet tukevat myös yritysten vastuullista toimintaa ja brändikuvaa. Viheralueet sekä infra-ratkaisut, kuten kierrätysmurske, hulevesi sekä rakennuttajien sitoutuminen vähähiilisyyteen, ovat esimerkkejä alueen vihreistä arvoista.

 

Lamminrahka

uuden ajan kaupunginosa

10 hehtaarin alue valtateiden solmukohdassa

Vireän asuinalueen palvelut ja tapahtumat

Tontit lohkotaan yritysten tarpeiden mukaan


Bussilinjojen ja valtaväylän varrella, pyöräilyreittien keskellä

Helposti saavutettava Lamminrahka sijaitsee valtaväylän varrella, sujuvien bussiyhteyksien ja pyöräilyreittien keskellä. Ratikalle ja lähijunapysäkille on omat suunnitelmansa.

Alueelta on vain 15 minuutin ajomatka Tampereen keskustaan, Kangasalan ytimeen pääsee 5 minuutissa. Tampereen yliopistollisen sairaalan kampusalue on alle 10 minuutin päässä, ajomatka lentokentälle kestää vain 35 minuuttia. Koska yritysalue ei sijaitse erillään asuinalueesta, palvelut ovat aidosti lähellä.

Tonttijaoltaan joustavassa asemakaavassa on tarjolla moninaisia mahdollisuuksia sekä toimi- että tuotantotiloille. Yritystontit lohkotaan yritysten tarpeiden mukaan, ifra on tonteilla jo valmiina.

Lamminrahkan yritystonttiesite

Vireä alue ajatteleville yrityksille

Hyötyisikö yrityksenne loistavasta sijainnista vireässä, uuden ajan kaupunginosassa? Haluamme löytää alueelle parhaat tekijät, jotka pystyvät hyödyntämään alueen vetovoimatekijöitä sekä osaltaan tekevät Lamminrahkasta hyvän maineensa veroisen.

 Vapaita yritystontteja on vielä, mutta niin on kiinnostuneitakin. Esittelemme yritystontteja mielellämme paikan päällä ja kerromme lisää.

Ota yhteyttä! Me autamme sinut uuden Lamminrahkan alueen yrittäjäksi ja osaksi aktiivista toimijaverkostoamme.

Tutustu myös:

Sijoitu Kangasalle -video kaupunginjohtajan terveisillä
Haastattelu yritysalueesta

Lisätietoja Lamminrahkan yritysalueesta: businesskangasala.fi

 

Ota yhteyttä

Tea Jylhä

Lamminrahkan projektipäällikkö
tea.jylha@kangasala.fi
040 133 6329

Päivi Kuusivaara

toimitusjohtaja,
Business Kangasala Oy
paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi
044 430 9246
businesskangasala.fi